Spännande naturupplevelser med en resa Alperna

Är du en sportfåne eller en livsnjutare, är du en drömmare eller bara någon som vill koppla av. Spelar ingen roll, att vara lite äventyrlig och resa till Alperna kan var spännande och njutningsfullt. Det finns något speciellt med att åka skidor i Alperna, se de vidsträckta vyerna och uppleva fantastisk natur. Ett absolut måste är att resa till Alperna under vinterm för att ta sig ner för de tuffa och fantastiska backarna.

Alperna går självklart att besöka under hela året, och det finns något för alla i Alperna. Därför kan en resa till Alperna vara något att skriva upp på att göra listan till vintern eller sommaren. Ta med dig familjen, kompisgänget eller några arbetskamrater. Upplev de fantastiska backarna, tillsammans med någon du gillar.

Drömresan till Alperna

Avnjut lugnet eller pulsen i Alperna, åk skidor och besök AfterSkin och värm kroppen med något stärkande. Glid ner i en soffa och tina kroppen framför en sprakande brasa. I Alperna finns de tuffaste nedfarterna och härligaste snön. Åk i en nypistad backe innan någon annan, testa att ta helikoptern upp till toppen och gör snygga serpentinvägar ner för berget där ingen annan har åkt under dagen.

Maxa din resa med att utmana dina begränsningar och ge dig ut för backar som du aldrig åkt i förut. En resa till Alperna passar liten som stor, men det bästa resesällskapet är ett gäng som klarar av att hålla samma tempo, vågar testa olika backar och som kan koppla av med en öl eller två efter en hel dag i backen.​